Συστήματα χώρων

Η αύξηση συγκέντρωσης νοσηρών ουσιών στον αέρα ενός εσωτερικού χώρου, ως αποτέλεσμα της απομόνωσης του κτιρίου από τον εξωτερικό αέρα της ατμόσφαιρας, μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στους χρήστες του χώρου (θέματα υγείας, ψυχολογικές διακυμάνσεις, αδυναμία πλήρους απόδοσης στην παραγωγή κλπ). Οι υπηρεσίες ενός αποδοτικού συστήματος εξαερισμού κρίνονται λοιπόν ως επιτακτική ανάγκη.

Τα τελευταία 32 χρόνια η Clima Duct, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στα συστήματα εξαερισμού χώρων, διακρινόμενη από μεγάλη ευελιξία σε όλα τα πεδία εφαρμογής τους (εμπορικό, επαγγελματικό, βιομηχανικό κλπ). Οι επιτυχημένες συνεργασίες που φέρει στο ενεργητικό της, με επαγγελματίες κάθε σχεδόν χώρου, είναι ένας ακόμη λόγος ώστε να είμαστε σε θέση να σας υποσχεθούμε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Με την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία που αποτελεί γνώρισμά μας στον χώρο των συστημάτων κλιματισμού-εξαερισμού, αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή και την συντήρηση εγκαταστάσεων αερισμού, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Στην εταιρεία μας θα βρείτε μια πλούσια γκάμα συστημάτων εξαερισμού, καθαρισμού και διαχείρισης του αέρα μεγάλης κλίμακας. Με χαμηλή στάθμη θορύβου, κομψό σχεδιασμό χάριν καλαισθησίας και εγγυημένα την καλύτερη απόδοση. Οι ειδικοί μας –πελατοκεντρικής φιλοσοφίας επαγγελματίες-είναι έτοιμοι να σας συμβουλεύσουν και να σας προτείνουν το κατάλληλο για την επιθυμητή χρήση.

[dt_benefits_vc column_width=”180″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_size=”70″ image_background_paint=”light” image_background_color=”#222222″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”38″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”services”]
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού