Εταιρεία

H Clima Duct είναι τεχνική κατασκευαστική εταιρεία κλιματισμού, εξαερισμού κι αεραγωγών, η οποία για περισσότερες από τρεις δεκαετίες αποτελεί συνώνυμο του επαγγελματισμού και της ποιοτικής εργασίας.

Το 1978 ο Αθανάσιος Ξένος κάνει έναρξη της ατομικής του επιχείρησης με όραμα μια εταιρία παροχής κατασκευαστικών λύσεων, στην οποία η ικανοποίηση του εκάστοτε πελάτη θα αποτελεί τον κυριότερο και πλέον ειλικρινή τρόπο διαφήμισης και εξέλιξής της. Ουδέποτε έκτοτε άλλαξε αυτή η νοοτροπία.

To 2009, μετά από σχεδόν τριάντα χρόνια επιτυχημένης πορείας, η επιχείρηση περνάει στην επόμενη γενιά και ο Ξένος Γρηγόρης την μετονομάζει σε Clima Duct.

Με προσεκτική επιλογή εξειδικευμένου προσωπικού, τεχνογνωσία, ειλικρίνεια και απρόσκοπτη διάθεση για ενημέρωση και προσαρμογή στις σύγχρονες ανάγκες και μεθόδους, η Clima Duct, συσσώρευσε εμπειρίες από συνεργασίες υψηλού επιπέδου, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια συνεχή ανοδική πορεία κι ένα ποιοτικά διευρυνόμενο πελατολόγιο. Επιστέγασμα των παραπάνω, η δημιουργία ενός ιδιόκτητου νεόχτιστου χώρου και ο εκσυγχρονισμός του με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα κατασκευής αεραγωγών.

Σήμερα, διατηρώντας ηγετική θέση στον τομέα παροχής υπηρεσιών κατασκευής κι εγκατάστασης ολοκληρωμένων συστημάτων κλιματισμού- θέρμανσης- αερισμού-εξαερισμού, η εταιρεία μας προπορεύεται τεχνολογικά, εργασιακά και επισκευαστικά, γινόμενη παράδειγμα προς μίμηση κι εμπνέοντας για χρόνια αξιοπιστία και εμπιστοσύνη.

Με βαθιά γνώση της αγοράς και στόχο πάντοτε την επίτευξη της καλύτερης σχέσης ποιότητας-κόστους κάθε έργου, παρέχει υπηρεσίες όπως:
Mελέτη, Κατασκευή, Εγκατάσταση, Τεχνικό έλεγχο, Service.

CLIMA DUCT

Διεύθυνση:
Ελ. Βενιζέλου 232 Ηλιούπολη, Τ.Κ. 16341

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
210 9846976,  6944 345747

Email:
info@climaduct.gr

[dt_logos column_width=”180″ columns_number=”8″ number=”6″ orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%ac%cf%84%ce%b5%cf%82″ animation=”bounce”]