Ενεργειακά Συστήματα

Λογω της κλιματικής αλλαγής του πλανήτη και βάσει των οδηγιών του νόμου της διεθνής υπηρεσίας ενεργείας (ΙΕΑ), όλες οι χώρες παγκοσμίως υποχρεούνται να μειώσουν τους ρύπους αλλά και την ενεργειακή κατανάλωση σε ποσοστό 40% μέχρι το 2030. Για τον λόγο αυτό αλλά και με ευθύνη για το μέλλον των παιδιών μας η Clima Duct δίνει μεγάλη βάση στην μελέτη και εγκατάσταση ενεργειακών συστημάτων υψηλών αποδόσεων κλιματισμού και διαχείρησης αέρα.

Μετά από καθημερινή έρευνα και ενημέρωση της παγκόσμιας αγοράς, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε για τα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε το κατάλληλο σύστημα σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με μηχανήματα υψηλών αποδόσεων και ποιότητας αλλά με την χαμηλότερη κατανάλωση. Ο σχεδιασμός ενός κτιρίου και η εφαρμογή ενός ενεργειακού συστήματος οφείλει να εξυπηρετεί ακριβώς αυτή την ανάγκη, ανεξάρτητα τόσο από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες, όσο κι από τα θερμικά φορτία που αναπτύσσονται στο εσωτερικό του και την υγρασία.

Η Clima Duct, με τεχνογνωσία και πολύχρονη πείρα, αναλαμβάνει να εξασφαλίσει στους πελάτες της το πλέον αποδοτικό ενεργειακό σύστημα για τον χώρο  τους, θέτοντας εξ αρχής τους εξής στόχους:

Μέγιστη αξιοποίηση δυνατοτήτων των χρησιμοποιούμενων στον χώρο συστημάτων κλιματισμού, ψύξης και θέρμανσης, ώστε να επιτυγχάνονται όχι μόνο συνθήκες θερμικής άνεσης, αλλά και η καλύτερη ποιότητα αέρα με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Επιλογή καινοτόμων λύσεων ενεργειακών συστημάτων που επιβαρύνουν όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον και επιτυγχάνουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας-με αποτέλεσμα ο πελάτης να καταλήγει διπλά κερδισμένος.

Την εξασφάλιση του πλέον αποδοτικού ενεργειακού ισοζυγίου τόσο όσον αφορά στη ροή της θερμότητας από και προς το εσωτερικό του κτιρίου, όσο και σε σχέση με την παραγωγή κι απορρόφηση θερμότητας που πραγματοποιείται στο εσωτερικό του.

Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού

[dt_logos column_width=”100″ columns_number=”7″ number=”7″ orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one”]