Αντλίες Θερμότητας

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν τις «αντλίες θερμότητας» ως το μέλλον στον τομέα της θέρμανσης. Οι ειδικοί της Clima Duct είναι στη διάθεσή σας να σας ενημερώσουν για τα υπέρ και τα κατά κάθε επιλογής, με ειλικρίνεια, σοβαρότητα και συνέπεια λόγων.

Εύκολα κατανοεί κάποιος πως κάθε χώρος, αναλόγως της κατασκευής και της τοποθεσίας όπου βρίσκεται έχει διαφορετικές ανάγκες θέρμανσης. Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν κατά κανόνα την πλέον οικονομική λύση, σε περιπτώσεις που ένας χώρος χρήζει συνεχούς θέρμανσης επί 24ώρου βάσης.

Μπορεί το κόστος αγοράς μιας αντλίας θερμότητας και τα έξοδα εγκατάστασής της να είναι υψηλά, ωστόσο η εξοικονόμηση χρημάτων στο ετήσιο κόστος θέρμανσης αγγίζει το ποσοστό του 75%-κάτι που την αναδεικνύει ως την πιο οικονομική λύση θέρμανσης και καθιστά παράβλεψη την μη διερεύνηση της συγκεκριμένης αγοράς.

Η εταιρεία μας, με πείσμα στους καιρούς συγκαταλέγει μεταξύ των προϊόντων της αντλίες θερμότητας υψηλών προδιαγραφών και αποδόσεων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για την επιλογή της κατάλληλης αντλίας, απαιτείται κατάρτιση ενεργειακής μελέτης, στην οποία υπολογίζονται παράγοντες όπως οι απώλειες του χώρου, ο αριθμός των θερμαντικών σωμάτων και το μέγεθός τους, οι δείκτες θερμοκρασίας της περιοχής κλπ. Το οργανωμένο συνεργείο επαγγελματιών μας, είναι έτοιμο να σταθεί στο πλευρό σας.

[dt_benefits_vc column_width=”180″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_size=”70″ image_background_paint=”light” image_background_color=”#222222″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”38″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”services”]
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού