Αερολέβητες

Πολλοί γνωρίζουν πως αερολέβητες ονομάζονται οι κλειστές μεταλλικές συσκευές, εντός των οποίων ζεσταίνεται ο αέρας, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρεται στους προς θέρμανση χώρους, μέσω των εκάστοτε αεραγωγών. Στην Clima Duct γνωρίζουμε πως ακριβώς η θέρμανση με χρήση αερολέβητα μπορεί να σας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η χρησιμοποίηση ενός αερολέβητα ενδείκνυται σε περιπτώσεις χώρων όπου απαιτείται θέρμανση μεγάλων παροχών αέρα, όταν πρέπει να αναπτυχθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες αέρα ή όταν πρόκειται για χώρο με διακεκομμένη θέρμανση. Ορισμένοι χώροι όπου συνήθως συναντά κάποιος την χρησιμοποίηση αερολέβητα είναι βιομηχανίες, χώροι εργασίας, θερμοκήπια, ξηραντήρια, στεγνωτήρια.

Η εταιρεία μας, διατηρώντας ηγετική θέση στον τομέα της θέρμανσης και στελεχωμένη από έμπειρους επαγγελματίες του είδους, εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται ευέλικτα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών χώρων, αποκομίζοντας ετερόκλητες εμπειρίες- γεγονός που συνδυαστικά με την άριστη τεχνογνωσία του εργατικού της δυναμικού την καθιστά την πιο αξιόπιστη επιλογή όταν ο λόγος αφορά στην θέρμανση.

Μεταξύ των προϊόντων μας, ο πελάτης μπορεί να βρει και να ενημερωθεί για μια μεγάλη ποικιλία από αερολέβητες πετρελαίου ή αερίου (αναλόγως του καυστήρα που διαθέτει) και με την βοήθεια των ειδικών μας να είναι σίγουρος πως κατέληξε στην πιο οικονομική, αλλά και ταυτόχρονα υψηλής απόδοσης λύση.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού