Αερολέβητες

Πολλοί γνωρίζουν πως αερολέβητες ονομάζονται οι κλειστές μεταλλικές συσκευές, εντός των οποίων ζεσταίνεται ο αέρας, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρεται στους προς θέρμανση χώρους, μέσω των εκάστοτε αεραγωγών. Στην Clima Duct γνωρίζουμε πως ακριβώς η θέρμανση με χρήση αερολέβητα μπορεί να σας χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η χρησιμοποίηση ενός αερολέβητα ενδείκνυται σε περιπτώσεις χώρων όπου απαιτείται θέρμανση μεγάλων παροχών αέρα, όταν πρέπει να αναπτυχθούν ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες αέρα ή όταν πρόκειται για χώρο με διακεκομμένη θέρμανση. Ορισμένοι χώροι όπου συνήθως συναντά κάποιος την χρησιμοποίηση αερολέβητα είναι βιομηχανίες, χώροι εργασίας, θερμοκήπια, ξηραντήρια, στεγνωτήρια.

Η εταιρεία μας, διατηρώντας ηγετική θέση στον τομέα της θέρμανσης και στελεχωμένη από έμπειρους επαγγελματίες του είδους, εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται ευέλικτα σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών χώρων, αποκομίζοντας ετερόκλητες εμπειρίες- γεγονός που συνδυαστικά με την άριστη τεχνογνωσία του εργατικού της δυναμικού την καθιστά την πιο αξιόπιστη επιλογή όταν ο λόγος αφορά στην θέρμανση.

Μεταξύ των προϊόντων μας, ο πελάτης μπορεί να βρει και να ενημερωθεί για μια μεγάλη ποικιλία από αερολέβητες πετρελαίου ή αερίου (αναλόγως του καυστήρα που διαθέτει) και με την βοήθεια των ειδικών μας να είναι σίγουρος πως κατέληξε στην πιο οικονομική, αλλά και ταυτόχρονα υψηλής απόδοσης λύση.

[dt_benefits_vc column_width=”180″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_size=”70″ image_background_paint=”light” image_background_color=”#222222″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”38″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”services”]
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού