Αεραγωγοί Ορθογωνικής Διατομής

Η εταιρεία Clima Duct εδώ και 32 χρόνια αποτελεί την σίγουρη λύση σε ζητήματα κατασκευής κι εγκατάστασης αεραγωγών κλιματισμού κι εξαερισμού, προσαρμόζοντας την πολύπειρη γνώση της, στις σύγχρονες ανάγκες, με διαρκή έρευνα καινοτόμων και άρτιων προϊόντων στην αγορά.

Με γνώμονα την μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων και της λειτουργικότητας ενός χώρου, η εταιρεία, αναλαμβάνει την εγκατάσταση αεραγωγών ορθογωνικής διατομής, ακόμη και σε περιπτώσεις αντίξοων συνθηκών.

Οι αεραγωγοί ορθογωνικής διατομής που τοποθετούνται από την Clima Duct-ακριβώς λόγω της δυνατότητάς τους να αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό τις διαστάσεις τους- επιτυγχάνουν την βέλτιστη προσαρμογή τους στην γεωμετρία του χώρου και εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Κατά τη μελέτη εγκατάστασης των αεραγωγών ορθογωνικής διατομής στον εκάστοτε χώρο, εκ μέρους των τεχνικών μας, λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ευθυγράμμισής τους, ώστε να αποφευχθούν απότομες αλλαγές στη διεύθυνσή.

Πιθανές στενώσεις που μπορεί να προκληθούν από το παραπάνω, φέρουν το ενδεχόμενο αύξησης ταχύτητας της ροής και πρόκλησης θορύβου-κάτι που το καταρτισμένο μας προσωπικό προλαμβάνει και αποτρέπει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

Η τεχνογνωσία και η πείρα του εργατικού μας δυναμικού, σε συνδυασμό με την ποιότητα κατασκευής των αεραγωγών και τις ανταγωνιστικές τιμές της εταιρείας μας, εγγυώνται ακριβώς αυτό που μπορεί να προσδοκάτε για τον χώρο σας.

[dt_benefits_vc column_width=”180″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_size=”70″ image_background_paint=”light” image_background_color=”#222222″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”38″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”services”]
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού