Αεραγωγοί Οβάλ Διατομής

Στην ClimaDuct αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση αεραγωγών οβάλ διατομής στον χώρο σας, πάντοτε με γνώμονα τις προδιαγραφές που ορίζει η μελέτη του εκάστοτε έργου και με δυνατότητα κατανόησης των σύγχρονων αναγκών.

Οι αεραγωγοί οβάλ διατομής διαθέτουν ορισμένα από τα πιο ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά για τα οποία μπορεί να ενημερωθεί εκτενώς ο πελάτης κατά την διαδικασία επιλογής κατάλληλου τύπου αεραγωγού.

Πλεονεκτήματά τους τα οποία συνήθως προσελκύουν το ενδιαφέρον και κερδίζουν στις προτιμήσεις των πελατών είναι το μικρό ύψος και βάρος τους, ο μικρός χρόνος εγκατάστασης που απαιτείται για την εγκατάστασή τους, η μεγάλη στεγανότητα των συνδέσεων και η υψηλή αισθητική που τους διακρίνει.

Η διατήρηση ευελιξίας στην αγορά αποτελεί μέρος της εταιρικής νοοτροπίας της Clima Duct που επιθυμεί να ανταποκρίνεται στις τάσεις του σήμερα. Λόγω της συνεχούς έρευνας νέων προϊόντων και τεχνολογιών που πραγματοποιεί, είναι σε θέση να προνοεί, να κατανοεί και να καλύπτει απόλυτα τις σύγχρονες ανάγκες, διευρύνοντας την γνώση της πολύχρονης πείρας της με εκείνη της ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο.

[dt_benefits_vc column_width=”180″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_size=”70″ image_background_paint=”light” image_background_color=”#222222″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”38″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”services”]
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού