Αεραγωγοί Κυκλικής Διατομής

Σε περίπτωση που η εγκατάσταση ενός αεραγωγού αφορά σε δίκτυο μεγάλων πιέσεων και ταχυτήτων, ενδείκνυται η χρησιμοποίηση αεραγωγών κυκλικής διατομής ως η ιδανική επιλογή. Και αυτή την φορά, μονόδρομος για το πλέον ασφαλές και λειτουργικό αποτέλεσμα εργασιών είναι η ClimaDuct.

Η εταιρεία, που εδώ και δεκαετίες εξειδικεύεται στον τομέα υπηρεσιών κλιματιστικών εγκαταστάσεων, αερισμού και εξαερισμού βιομηχανικών κι εμπορικών χώρων, αναλαμβάνει την εγκατάσταση αεραγωγών κυκλικής διατομής για τους πελάτες της, ανταποκρινόμενη στις εξεφρασμένες ανάγκες τους, αλλά και προνοώντας για τις μελλοντικές.

Οι κυκλικοί αεραγωγοί κρίνονται συνήθως ως οι πλέον αποδοτικοί, όταν απαιτείται μεγάλη ροή αέρα, καθώς έχουν λιγότερες ενώσεις, αισθητά μικρότερες απώλειες τριβής και υψηλότερο βαθμό στεγανότητας, εξαιτίας της ευκολίας τους στην κατασκευή.

Διακρίνονται σε δύο κατηγορίες, μονής και ελικοειδούς ραφής (με ειδικά διαμορφωμένα άκρα ώστε να εφαρμόζει ο ένας στον άλλο) και τοποθετούνται στον χώρο σε μικρό χρονικό διάστημα. Αν αποφασιστεί να μείνουν ακάλυπτοι, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει για αυτούς τον χρωματισμό της αρεσκείας του.

Το προσωπικό μας, επαγγελματίες τους είδους, μπορούν να εγγυηθούν την επιλογή του κατάλληλου τύπου αεραγωγού για τον χώρο σας και την μέγιστη απόδοση λειτουργίας της εγκατάστασης, βασιζόμενοι στις προδιαγραφές που προκύπτουν κάθε φορά από τη μελέτη του εκάστοτε έργου.

[dt_benefits_vc column_width=”180″ columns_number=”4″ style=”1″ image_background=”true” image_background_size=”70″ image_background_paint=”light” image_background_color=”#222222″ image_hover_background_paint=”light” image_hover_background_color=”#444444″ icons_size=”38″ icons_paint=”light” icons_color=”#ffffff” icons_hover_paint=”light” icons_hover_color=”#dddddd” decorative_lines=”disabled” header_size=”h5″ content_size=”big” number=”8″ target_blank=”false” orderby=”date” order=”desc” animate=”one_by_one” category=”services”]
Τα έργα μας

Κεντρικά συστήματα κλιματισμού – Συστήματα εξαερισμού